25.08.2020 г.

1. "Тест за училищна готовност" +

2. Kонсултация за родители на първокласници

В навечерието на новата учебна година, предизвикателството към първокласниците и техните родители е дори по-голямо, отколкото във всеки един друг момент досега. Разбира се, нищо не можем да направим относно ситуацията, която тегне над всички - училище, родители, деца - свързана с пандемията и неяснотите около нея. Но поне за "обичайните" и често срещани тревоги на родителите, които изпращат дете в първи клас - е, там поне въпросите не са без отговор.

Какво?

Считано от 01.09 до края на месец септември можете да се възползвате от възможността да научите повече за придобитите умения на вашето дете, които се измерват с Теста за училищна готовност на проф. Пламен Калчев. Подробно описание на методиката - тук. В същото време съм на разположение да чуя въпросите, които имате около посрещането на детето в една съвсем нова среда, каквато е училищната - на базата на личния ми опит като училищен психолог в продължение на 12 години.

Кога?

В удобно за вас и детето време, по възможност преди обед, за да не е натрупана умора през деня. Необходимо е да отделите около час за провеждането на теста в първия ден, и още час в друг удобен ден за консултацията. По време на разговора ще получите подробна информация за резултатите от теста и ще обсъдим всичко онова, което смятате за важно около предстоящата учебна година. Въпросите ги поставяте вие.

Колко?

Цената за цялата услуга е 80 лв.

Къде?

Ул. Веслец 2.

Как?

Можете да позвъните на 0899 88 61 30, за да запазите своя час.

П.С. Междувременно ето и материал, посветен именно на първата година в училище - "Първи клас - проблем, преход, предизвикателство".