Ново в сайта

В ситуация на извънредност...

18.03.2020 г.

В неочакваната ситуация, в която попаднахме тези дни, важно е да намерим начин да се справим - не само да оцелеем физически, но и да се съхраним психически. Моят сромен принос към съвместните усилия на обществото ни, могат да бъдат знанията и уменията ми в областта на психичното.

Затова считано от следващата седмица (23.03) обявявам по 3 часа в работния ден, в които всеки желаещ може да запише безплатна онлайн консултация. Необходимо е само да се обадите или да пишете на мейла, за да мога да запазя часа.

Продължителност на всяка консултация: 40 минути;

Начален час: по предварителна уговорка на кръгъл час;

Потвърждение: всеки записан час ще бъде препотвърден в деня на провеждането му.

Място на срещата: skype, viber, whatsapp

Важно: услугата касае провеждането на еднократна консултация!

Желая на всички спокойни дни, търпение и неочаквани възможности!

Нова рубрика - Младите хора днес

13.09.2018 г.

В идните месеци предстоят събития, които този път не са предназначени за най-малките. В серия от статии ще се опитам да представя някои от темите, които вълнуват днешните млади хора - онези, които все още чувстват себе си на границата между юношеството и зрелостта, но сякаш не принадлежат нито на едното, нито на другото.

Ще говорим за самоувереността, за социалните мрежи, създаването на връзка, изборите - изобщо всичко, което прави тази възраст особено специална, но и особено трудна.

Ще се радвам на вашите въпроси по всичко което ви е актуално и важно. Някои от темите ще бъдат акцент в предстоящи семинари и тренинги, но за това...ще е необходимо да проявите малко търпение.

Можете да използвате за контакт посочения по-долу мейл, или да бъдете активни във фейсбук страницата ми (Елена Мечева - клиничен и консултативен психолог).

Ето и рубриката.

Tел: +359 899 88 61 30

Електронна поща: elena.mecheva@mytalkspace.bg

София, България

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook - Black Circle

ВАЖНО! Моля, изписвайте коректно електронната си поща! В противен случай няма как да върна отговор на запитването Ви! Ако не получите отговор в рамките на максимум 2 дни - пишете директно на посочения мейл или се обадете по телефона.

© 2018 mytalkspace by Elena Mecheva